Author Topic: Recording Widget  (Read 1347 times)

Offline Axel

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Recording Widget
« on: March 07, 2014, 13:00:08 »
Zdravim, zaobstaral som si "novy" telefon HTC Desire S, nahodil Locus Pro, no v ponuke widgetov nevidim recording widget.
Na predoslom telefone som ho mal, no nejake 2 mesiace nepouzil a teraz v novom nic.
Doslo k jeho odstraneniu v niektorej aktualizacii, alebo je chyba u mna? Locus som skusal preinstalovat, myslel som, ze widget sa objavi v ponuke po nejakom nahratom tracku priamo z Locusu (nieco ako inicializacia), ale stale nic...
Vdaka za hinty
HTC Desire S, Android 2.3.6, aktualny Locus
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12539
  • Thanked: 801 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Recording Widget
« Reply #1 on: March 07, 2014, 13:07:36 »
Zdravím,

prosím tě, zkus se podívat, jestli Locus nemáš přesunutý na SD kartu. Myslím tím takové to ve správci aplikací > Locus > přesunout na SD. Protože proto aby widget fungoval (to platí obecně myslím), je třeba aby appka byla celá v telefonu
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Axel

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Recording Widget
« Reply #2 on: March 07, 2014, 13:10:44 »
Jeeemine, ano, presunutim app do telefonu problem vyrieseny...  :-*
Neviem ci je to vseobecne, ale ak po instalacii rovno app presuniem, tak ani neviem, ze ma nejaky widget k dispozicii?
Za mna v kazdom pripade: problem solved, vdaka
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12539
  • Thanked: 801 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Recording Widget
« Reply #3 on: March 07, 2014, 13:41:52 »
ano je to tak. Bohužel namísto aby by l widget třeba zašedivělý nebo nějak neaktivní, tak tam v tomhle případě není vůbec. Nevím teda jak u nějaké úplně nové verze Androida ale u těch starších to tak funguje ...
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download