Problém s otáčením mapy

Started by skokosek, November 02, 2013, 21:30:45

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skokosek

Ahoj, od verze 2.17 mám jistý problém v zobrazování keší. Do této aktualizace to fungovalo napohodu.
Zapnu Locus, dám si vystředit mapu. Pokud pohybuji prstem mapou, vše je v pořádku. Keše se pohybují s mapou.
Zapnu Rotace mapy. Nyní zkusím posunout mapu. Dříve se posunula mapa i keše správně - keše zůstali na své místě na mapě. Nyní mi keše lítají po mapě (při zapnuté rotaci) úplně mimo místo. Jakmile dám vystředit, keše se opět vrátí na svou pozici na mapě.
Problém je, pokud se člověk chce podívat na místo na mapě, které je momentálně mimo obrazovku. Posunu mapu a
správná pozice keší na mapě je v ... tedy mimo. Nevím, jestli to dělá jenom mně, nebo kde by mohl být problém.
Dělá u všech typů map. Podotýkám, že otáčení mapy hodně využívám.

Jinak Locus je můj favorit, používám ho od začátku hledání keší. A doporučuji o známým. Díky za něj....
Jedu na Samsung i9070
  •  

Čelda

•  

Menion

díky Čeldo,
  je to tak, o chybě vím, je opravena a nová verze se akorát nahrává na Google Play, takže tak za hodinku, dvě by mohla být ke stažení. Něco jsem tam ještě celkem dost upravoval, takže teď by zoomování s body a trasami mohlo být ještě mnohem rychlejší. Snad jsem tam nenasekal zase jiné chyby .. uvidíme
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 Release download
  •  

skokosek

•