Author Topic: problem s navigaciou  (Read 1838 times)

Offline boboC550

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
problem s navigaciou
« on: September 19, 2013, 22:55:08 »
Ahoj, mam problem s navigaciou v Locuse: dnes som zistil, ze mi navigacia vobec nefunguje, nie je mozne vytvorit novu trasu a to ani po zmene zdroja pre vypocet, po resete nastaveni Locusu a ani po soft resete mobilu. Zadam si body zaciatku a konca trasy, kliknem na sposob navigacie, teda ci rychlo, kratko, cyklo alebo peso a potom vidim, ze sa koliesko toci a potom uz nic. Vyhodi ma na obrazovku s mapou a trasa nie je vykreslena, nie je ani ulozena, a to napriek tomu, ze som ju aj dal na trvalo ulozit. Nasiel som si sice jednu trasu, ktoru som vytvoril dnes doobeda, ale zaciatok trasy bol 17000 km severozapadne od skutocneho zaciatku. Mam aktualnu verziu Locus Pro, 2.15.1. Ma niekto podobny problem?
 

Offline voldapet

  • Locus team
  • Master of Locus
  • *****
  • Posts: 536
  • Thanked: 22 times
    • View Profile
Re: problem s navigaciou
« Reply #1 on: September 20, 2013, 14:26:27 »
Vypocet navigacni trasy probiha standartne na MapQuest serveru. Pred tremi dny doslo ke zmene na tomto serveru a vypocet navigace je v Locusu docasne (do pristi verze) nefunkcni.
Reseni:
Nastaveni > Navigace > Spocitat zdroj > vybrat CloudMate

 

Offline boboC550

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: problem s navigaciou
« Reply #2 on: September 20, 2013, 15:10:12 »
Nuz, skusal som aj toto, ale nefunguje ani tak. Aj v mojom prvom prispevku som uviedol, ze som skusal aj zmenu poskytovatela vypoctu trasy, ale nic.
 

Offline boboC550

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: problem s navigaciou
« Reply #3 on: September 20, 2013, 15:56:58 »
Zaujimave, ked chytila GPS fix, tak uz tam tu vytvorenu trasu vidim...
 

Offline petamoravec

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Device: HTC Sensation
Re: problem s navigaciou
« Reply #4 on: September 23, 2013, 21:09:04 »
Ahoj, možná zbytečně, ale potvrzuji, že MapQuest nefunguje, CloudMate ano.
Samozřejmě hovořím o posledním veřejném releasu.