- kategorie "all-in-one" neexistuje
díky za ujištění
- export všech bodů ze všech kategorií také ne
a ani nebude existovat? nedalo by se to zařadit do 'users wish list'? a realizace za dlouhých zimních večerů?
- šlo by využít možnosti zobrazit vše na mapě a pak přes menu > více > export vyexportovat vše co je vidět na mapě
export viditelných bodů aktuálně na mapě... to jsem si všiml, ale export jsem chtěl jen jako náhradní řešení toho, že neexistuje "all-in-one" kategorie, a chtěl jsem jen existující body ve wayipoint.db zduplikovat do nové kategorie. Ale jak říkám... toto byl jen dílčí dotaz, jak řešit náhradním způsobem nedostatek Locusu (ano, troufl jsem si napsat nedostatek...

)
- nebo lze využít vyhledávání a nechat si zobrazit všechny body které jsou blízko, tím získáte taky takovou "all-in-one" sežazenou podle vzdálenosti
bingo... jsem spokojen

, o to mi v podstatě šlo, když jsem poptával "all-in-one" kategorii
- lze samozřejmě i zeditovat SQLite databázi. Stačí všem bodům nastavit jinou hodnotu v sloupci "parent_id", kde je uloženo ID složky do které patří
OK, díky za radu, ale jelikož existuje předchozí možnost, tak se v SQL vrtat nemusím.
Takže závěr - Locus neumí udělat najednou export všech bodů, ale za to umí nějaká jiné věci