Author Topic: Problém s vektorovýma mapami V3  (Read 1752 times)

Offline renegades777

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Problém s vektorovýma mapami V3
« on: July 03, 2013, 20:35:41 »
Dnes jsem opakovaně stáhl aktualizované (1.7.2013) vektorové mapy V3 z uložo, kde jsou ke stažení.Můžu jen napsat, že nejdou otevřít. Na kartě jsou vidět  a když se po stažení a otevření vektorových map snaží načíst, tak to pak napíše, že nejdou otevřít a už pak v Locusu nejsou vidět.Tak se chci zeptat, jestli to dělá ještě někomu.
Starší V3 ty jedou v pohodě.
Díky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11478
  • Thanked: 323 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Problém s vektorovýma mapami V3
« Reply #1 on: July 03, 2013, 21:43:39 »
jo kamaráde, to ti asi nepomůžu :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline daisy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
mapy V3
« Reply #2 on: July 05, 2013, 13:15:43 »
Dnes jsem opakovaně stáhl aktualizované (1.7.2013) vektorové mapy V3 z uložo, kde jsou ke stažení.Můžu jen napsat, že nejdou otevřít. Na kartě jsou vidět a když se po stažení a otevření vektorových map snaží načíst, tak to pak napíše, že nejdou otevřít a už pak v Locusu nejsou vidět.Tak se chci zeptat, jestli to dělá ještě někomu.
Starší V3 ty jedou v pohodě.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
daisy
 

Offline renegades777

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: mapy V3
« Reply #3 on: July 05, 2013, 14:12:49 »
Kamaráde(ko).
Nemusel(a) jsi kopírovat můj příspěvek, ale jen napsat příspěvek k mému příspěvku.
Tam jsi ses mohl(a) dočíst vzkaz od meniona k tomuto příspěvku.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11478
  • Thanked: 323 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Problém s vektorovýma mapami V3
« Reply #4 on: July 05, 2013, 14:40:40 »
no nevím co tu řešíte za problém, nicméně

pokud něco stahuju z ulož.to a ve výsledku to nefunguje, tak
1. bych to zkusil stáhnout znovu
2. případně zeptal bych se na místě kde jsem vzal odkaz, zda to ostatním funguje
3. zkusit bych vyhledat jiný zdroj
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline renegades777

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: Problém s vektorovýma mapami V3
« Reply #5 on: July 05, 2013, 17:22:55 »
Odkaz na vektorové mapy je od zde.
http://gpsfreemaps.net/mapy/archiv-map-pro-locus
Od tud stahuji vektorové mapy. Pokud si dobře pamatuji, tak odkaz na stahování vektorových map již zde byl na forum zmiňován a ty mapy právě stahuji od tud.
Ten původní odkaz je z tohoto příspěvku
viewtopic.php?f=28&t=2095
proto se zde na foru ptám zda má někdo problém. Kdyby zde odkaz nebyl, tak bych se díval někde jinde.
Zkoušel jsem to několikrát, ale bez úspěchu a to jsem locus přeinstaloval.
A ještě jedna otázka. Před časem jsem se ptal na centrování osobních map. Napsal jsem odkaz na mapu (na přání), která bez problému fungovala do verze 2.10 v pohodě. Od té doby, jak jsem zde již napsal v tomto příspěvku
viewtopic.php?f=28&t=3157
dělá problémy. Je to již tři týdny a odpověď nikde. Proto se ptám, jak dopadlo to odskoušení.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Bucky Kid

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 304
  • Thanked: 5 times
    • View Profile
Re: Problém s vektorovýma mapami V3
« Reply #6 on: July 05, 2013, 21:48:41 »
Vyzkoušel si i mapy z paws.cz? Jestli ti nejdou otevřít ani ty tak je problém někde v tvém telefonu a jestli půjdou zobrazit tak je problém s mapami na ulož.to.

Sent from LT22i using Tapatalk 2
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline renegades777

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: Problém s vektorovýma mapami V3
« Reply #7 on: July 05, 2013, 23:59:23 »
Ostatní jedou. Proto jsem právě napsal jen V3. S ostatníma  nebyl nikdy problém.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11478
  • Thanked: 323 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Problém s vektorovýma mapami V3
« Reply #8 on: July 08, 2013, 16:55:53 »
ty ostatní jsou taky mapy typu V3. Starší verze 2 už snad nikde ani není ...

pokud ti jiné jedou, tak je to jak píše Bucky Kid .. problém s mapami na ulož.to
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!