Author Topic: OutdoorActive  (Read 24451 times)

Offline brotbuexe

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 148
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #15 on: June 04, 2013, 13:48:05 »
Quote from: "lokee"
@brotbuexe: zu faul bin ich eigentlich nicht, ich hab´ nur keine Ahnung, wo ich da was ändern muss...

Siehe http://docs.locusmap.eu/doku.php/manual ... nline_maps
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline kurdt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #16 on: June 04, 2013, 15:09:21 »
Danke auch von mir. Jetzt geht es

Tapatalk RULES
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline lokee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #17 on: June 04, 2013, 15:34:25 »
Danke!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Rico63

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #18 on: June 08, 2013, 10:19:29 »
Gibt es einen Weg die Swisstopo wieder zu aktivieren?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline brotbuexe

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 148
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #19 on: June 08, 2013, 10:51:08 »
Code: [Select]
<url><![CDATA[http://s{s}.outdooractive.com/ch/topo/{z}/{x}/{y}.png]]></url>
<serverPart>0;1;2;3</serverPart>
<zoomPart>{z}-8</zoomPart>
<zoomMin>18</zoomMin>
<zoomMax>24</zoomMax>
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Rico63

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #20 on: June 15, 2013, 12:43:53 »
vielen Dank !
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline SilentWarrior

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #21 on: June 18, 2013, 11:49:14 »
Hi,

kann es sein, dass aktuell weder die topo noch die AlpsteinSummer geht ?

Habe beides ausprobiert und es kommt dennoch die Meldung existiert nicht.

Aktuell habe ich folgendes in der provider.xml stehen:
Code: [Select]
<!-- OUTDOOR ACTIVE maps -->
<provider id="10110" type="0" visible="true" background="-1">
<name>Outdoor Active</name>
<mode>Germany</mode>
<area>Europe</area>
<url><![CDATA[http://s{s}.outdooractive.com/map/AlpsteinSummer/{z}/{x}/{y}.png]]></url>
<serverPart>0;1;2;3</serverPart>
<zoomPart>{z}-8</zoomPart>
<zoomMin>16</zoomMin>
<zoomMax>25</zoomMax>
<tileSize>256</tileSize>
<attribution><![CDATA[Map data ©2011 Tele Atlas <a href="http://www.outdooractive.com/de/agb.html#15">© outdooractive.com</a>]]></attribution>
<extraHeader><![CDATA[Referer#http://www.outdooractive.com/de/touren/]]></extraHeader>
<extraHeader><![CDATA[CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/6.0)]]></extraHeader>
</provider>
<provider id="10111" type="0" visible="true" background="-1">
<name>Outdoor Active</name>
<mode>Austria</mode>
<area>Europe</area>
<url><![CDATA[http://s0.outdooractive.com/austria/map/{z}/{x}/{y}.png]]></url>
<serverPart>0;1;2;3</serverPart>
<zoomPart>{z}-8</zoomPart>
<zoomMin>17</zoomMin>
<zoomMax>25</zoomMax>
<tileSize>256</tileSize>
<attribution><![CDATA[Map data ©2011 Tele Atlas <a href="http://www.outdooractive.com/de/agb.html#15">© outdooractive.com</a>]]></attribution>
<extraHeader><![CDATA[Referer#http://www.outdooractive.com/de/touren/]]></extraHeader>
<extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1]]></extraHeader>
</provider>
<provider id="10112" type="0" visible="true" background="-1">
<name>Outdoor Active</name>
<mode>South Tyrol</mode>
<area>Europe</area>
<url><![CDATA[http://s0.outdooractive.com/it/map/{z}/{x}/{y}.png]]></url>
<zoomPart>{z}-8</zoomPart>
<zoomMin>18</zoomMin>
<zoomMax>25</zoomMax>
<tileSize>256</tileSize>
<attribution><![CDATA[Map data ©2011 Tele Atlas <a href="http://www.outdooractive.com/de/agb.html#15">© outdooractive.com</a>]]></attribution>
<extraHeader><![CDATA[Referer#http://www.outdooractive.com/de/touren/]]></extraHeader>
<extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1]]></extraHeader>
</provider>
<provider id="10113" type="0" visible="true" background="-1">
<name>Outdoor Active</name>
<mode>Switzerland</mode>
<area>Europe</area>
<url><![CDATA[http://s0.outdooractive.com/ch/map/{z}/{x}/{y}.png]]></url>
<serverPart>0;1;2;3</serverPart>
<zoomPart>{z}-8</zoomPart>
<zoomMin>18</zoomMin>
<zoomMax>25</zoomMax>
<tileSize>256</tileSize>
<attribution><![CDATA[Map data ©2011 Tele Atlas <a href="http://www.outdooractive.com/de/agb.html#15">© outdooractive.com</a>]]></attribution>
<extraHeader><![CDATA[Referer#http://www.outdooractive.com/de/touren/]]></extraHeader>
<extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1]]></extraHeader>
</provider>

Oder mache ich hier was falsch ?

Grüsse
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline ch3ch2o6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #22 on: June 18, 2013, 13:54:25 »
Hello !
In <extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1]]></extraHeader>
Just change "Firefox/7.0.1" to "Firefox/21" in each line where it is present.
Fot me, it's walking.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline SilentWarrior

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #23 on: June 18, 2013, 15:24:14 »
Great !
I've tried this and have replaced 7.0.1 with 21 and now it works again.

Thank you.

PS: maybe the rv:7.0.1 should be also changed to rv:21.0
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline eldron

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 232
  • Thanked: 4 times
    • View Profile
  • Device: Galaxy Ace 2 (Android 4.4.4 - CM11)
Re: OutdoorActive
« Reply #24 on: June 21, 2013, 12:13:40 »
Does anyone know if this will be fixed in the next version? I´d rather wait than manually change the file.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline druki

  • Premium
  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 260
    • View Profile
  • Device: Sony Xperia V
Re: AW: OutdoorActive
« Reply #25 on: June 22, 2013, 09:49:12 »
Hi berkley,
I didn't read many posts from you the last weeks... I hope everything is ok.
How about an update for Addon Maptweaks?
Friendly greetings,
Druki.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline berkley

  • Premium
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 900
    • View Profile
  • Device: 1+1, N7
Re: AW: OutdoorActive
« Reply #26 on: July 06, 2013, 22:50:54 »
Quote from: "druki"
How about an update for Addon Maptweaks?

Sorry, quite busy at this time.

I still have an eye on Locus development, but don't comment too much. Everything works as it should be. New features, new bug fixes and new user wishes. Menion - or better: http://www.asamm.com/ - should be featured for best Dev for Android. Not for coding (sorry  :D ), but for user response.

About OutdoorActive, they've asked me gently to remove their maps as online map providers from Map Tweak. I really hope, that there will be a solution for honest users, to use OutdoorActive in Locus.

Cheers, berkley
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Search before posting!!!
XDA Orbit, HTC Touch HD, SGS1, SGS2, Nexus S, S4 Active, OnePlus One, Innos D6000
OnePlus X
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 11381
  • Thanked: 301 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: AW: OutdoorActive
« Reply #27 on: July 07, 2013, 00:27:38 »
Quote from: "berkley"
best Dev for Android. Not for coding (sorry  :D )

hey, everybody starting :)

btw. I also received offer for include outdoor active maps into Locus official, but their price for us is too high, and currently it's not possible to add additional maps to Locus Store because it's in complete rewrite. But it's planned
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline franc

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 399
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: OutdoorActive
« Reply #28 on: September 03, 2013, 15:56:23 »
Code: [Select]
<url><![CDATA[http://s{s}.outdooractive.com/ch/topo/{z}/{x}/{y}.png]]></url>
...
In MOBAC I use

Code: [Select]
http://s0.outdooractive.com/portal/map/{$z}/{$x}/{$y}.png
for the german Outdooractive link, it works (at this moment at least).

Locus Pro - always the actual version on Samsung Galaxy S4 with Lineage 13
 

Offline jusc

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 1896
  • Thanked: 19 times
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy S2 and Note 2
Re: OutdoorActive
« Reply #29 on: September 03, 2013, 16:03:08 »
Hi franc,

is this the Alpstein Summer map?
Regards J.