Díky za radu. Jak jsem psal zajímá mě jen přenos bodů, tratěmi se (zatím) nezabývám

.
Měl bych ještě tři otázky:
a) stačí mě kopírovat pouze a jen waypoints.db? Tím journalovým souborem se nemusím zabývat (tj. kopírovat mezi zařízeními). Asi bude bezpečnější před tím kopírováním waypoints.db ukončit Locus, že?
b) k některým bodům jsem si na zařízení, kde jsem databázi bodů plnil, přiřadil obrázky. Když jsem waypoints.db zkopíroval kolegovi, tak se databáze pěkně otevírá, všechny kategorie vidí (i body v nich), ale u těch bodů, které měly na zdroj. zařízení přiřazeny přílohy/obrázky je uveden jen 'slepý' odkaz na neexistující přílohu.
Je možno nějak 'přenést' s waypoints.db i případné přílohy/obrázky?
c) Locus zobrazuje body pouze a jen z databáze waypoints.db? Nemohu mít těch databázi více pod různým jménem? Mám s kolegou několik desítek kategorií (každá kategorie má desítky-stovky bodů) a chtěl bych si je rozdělit podle zemí. Resp. bych si chtěl aktivovat vždy jen body z určité země. Řešil bych to tak, že bych si vytvořil waypoints1.db, waypoints2.db, waypointsXYZ.db a v každé zemi bych Locus nechal načíst určitou waypointsXYZ.db, tak že do Locus/data/database bych dal jej určitou db. Slibuji si od toho rychlejší načtení bodů a zpřehlednění práce s kategoriemi.
Díky za odpověď a radu.