Author Topic: Problem with 3D skyplot  (Read 915 times)

Offline Argento

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Problem with 3D skyplot
« on: February 04, 2013, 09:37:43 »
My current version is 2.8.0 because in 2.8.5 satellites screen seems wrong. White background not let me see the data (see attach)
Android version: 2.3.4. 3G and GPS enabled.
« Last Edit: February 04, 2013, 09:57:22 by Argento »
 

Offline Fifi

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Problem with 3D skyplot
« Reply #1 on: February 04, 2013, 09:50:13 »
Hi Argento,
Quote
2.8.5 satellites screen seems wrong. White background not let me see the data (see attach)
Please have a look there : https://getsatisfaction.com/locus/topic ... background
Regards,
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Argento

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Problem with 3D skyplot
« Reply #2 on: February 04, 2013, 09:58:56 »
I'm not the only one! Thank you Fifi.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Fifi

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Problem with 3D skyplot
« Reply #3 on: February 05, 2013, 00:01:12 »
Quote from: "Argento"
I'm not the only one! Thank you Fifi.
Locus pro updated to 2.8.7 : https://getsatisfaction.com/locus/topic ... _8_6_2_8_7  
Quote
fix: problem with 3D skyplot
Have also a look there : https://getsatisfaction.com/locus/topic ... background
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Argento

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Problem with 3D skyplot
« Reply #4 on: February 05, 2013, 09:56:05 »
Quote from: "Fifi"
Quote from: "Argento"
I'm not the only one! Thank you Fifi.
Locus pro updated to 2.8.7 : https://getsatisfaction.com/locus/topic ... _8_6_2_8_7  
Quote
fix: problem with 3D skyplot
Have also a look there : https://getsatisfaction.com/locus/topic ... background
I've already updated Locus to version 2.8.7 and the problem is solved. Thank you.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »