Author Topic: Nefunkce google mapy  (Read 2593 times)

Offline stl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Nefunkce google mapy
« on: January 06, 2013, 23:43:21 »
Ahoj,

zaregistroval som, ze mi nefunguju mapy od googla.. Teda aby som bol presnejsi, nefunguju pri vacsom priblizeni. Vtedy sa jednoducho zobrazuje "Neexistuje". Samozrejme, pri tomto zoome vsetko funguje na PC. Neviem, ci ide o nejake obmedzenie zo strany googlu, alebo je problem inde.. Pri hladani podobnej temy som na nic nenarazil, preto som zalozil novu.. Ak sa tu nieco uz riesilo, poprosim o nasmerovanie. Vdaka.

Update: tak som zistil, ze mi nefunguje iba google satellite.. nateraz si vystacim s google hybrid.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Axel

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Nefunkce google mapy
« Reply #1 on: January 20, 2013, 13:01:41 »
Asi to bude mať súvis aj s mojím problémom. Robil som re inštalácie celého mobilu a locus mi teraz vôbec nezobrazuje Google mapy v zozname online dostupných... Proste ich nemám ako zapnúť. Navyše sa mi marí , že v zozname by mali byť aj Nokia maps a tiež chýbajú. V nastaveniach chýbajú tiež, takže v tomto problém nie je. Some ideas?  Originál Android 2.2.2, locus pro z marketu.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12874
  • Thanked: 980 times
  • Country: cz
    • View Profile
    • https://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Nefunkce google mapy
« Reply #2 on: January 21, 2013, 06:38:30 »
Zdravím pánové,
  na věci kolem Google Map je relativně jednoduchá odpověď. Někdy od května 2011! Locus Google Mapy officiálně nepodporuje, tzn. pokud ve vašem Locusu Google mapy máte, tak jste si je tam sami museli nějak dát přes možnost kterou Locus má http://docs.locusmap.eu/doku.php/manual ... nline_maps , tedy pomocí providers.xml souboru

  takže pokud jste si jen tam dali zcela sami, je oprava na vás. Pokud jste někde stáhli tento soubor, obraťte se na autora
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline Axel

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: Nefunkce google mapy
« Reply #3 on: January 21, 2013, 10:06:30 »
Heh, tak toto pocujem prvy raz :-))))
No nic, idem teda patrat po inych weboch, no... Snad to nejako rozbeham, ked sa mi to pred rokom podarilo zjavne nahodou  :lol:
A pssst, budeme sa tvarit ze to nefunguje, dolezite je ze barlicky je pouzivat dovolene. Vdaka za hint
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12874
  • Thanked: 980 times
  • Country: cz
    • View Profile
    • https://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Nefunkce google mapy
« Reply #4 on: January 21, 2013, 10:29:26 »
pokud "náhodou" pak je snad jediná možnost pomocí add-onu Map Tweak. Ten ale není oficiálně podporovaný a všechny v něm umístěné mapy porušují podmínky použití těchot map (jinak by byly přímo v Locusu)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline stl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Nefunkce google mapy
« Reply #5 on: January 27, 2013, 20:29:39 »
Dakujem za reakciu. Pouzivam Locusa uz dlho a, pravda, aj spominany add-on. To, ze GM nie su podporovane sa mi vybavilo az teraz po pripomenuti.. Tot aj dovod pouzivania add-onu.. Vdaka za ozrejmenie.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »