Author Topic: Velkost mapy  (Read 3299 times)

Offline mirec666

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Velkost mapy
« on: September 03, 2012, 20:58:22 »
Ahoj spravil som si v MOBAC mapu Austria.sqlitedb velkost cca 3,2 GB a Locus mi ju nechce načítat. Dá sa s tým niečo spraviť?

Mirec
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Kroko_CZ

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
  • Device: HTC One M8
Re: Velkost mapy
« Reply #1 on: September 03, 2012, 21:13:22 »
Android priniciálně neumí pracovat se soubory nad 2GB, musíš si udělat mapy dvě s překryvem, obě pod 2GB , a oba vzniklé soubory nakopírovat do ..LOCUS/MAPS/AUSTRIA (název volný, ale je nutný podadresář v MAPS). Locus si následně umí poradit s přechodem z jedné na druhou a tváří se ti jako jedna mapa. Mám takto udělanou podrobnou ČR, rozdělenou na 3 díly.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
backup BackuP BACKUP
 

Offline micska

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Velkost mapy
« Reply #2 on: September 04, 2012, 08:03:22 »
Jen je trochu problem v MOBACu odhadnout, jak mapa vyjde velka :-(, tedy řešení je nespoléhat na to, že se trefíš, a rozdělit ji raději rovnou na více dílů. Já takhle mapu předělával natřikrát :-(
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12789
  • Thanked: 930 times
  • Country: cz
    • View Profile
    • https://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Velkost mapy
« Reply #3 on: September 04, 2012, 12:58:11 »
no Android 4.X a výše pobere už dokonce 4GB co jsem tak četl. Bohužel s tímhle v Locusu prostě nic neudělám. Mapa se hlásí jako nečitelný poškozený soubor a ani ťuk ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline TherioN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Velkost mapy
« Reply #4 on: October 10, 2012, 07:48:48 »
Mam urobene mapy vyse 4GB a na Androide 4.x mi to slape paradne. Chce to vsak naformatovat SD kartu na NTFS suborovy system a namountovat ju pomocou Paragon NTFS:

https://play.google.com/store/apps/deta ... W50ZXIiXQ..

Mapy su vo formate Orux sqlite a OruxMaps aj Locus ich cita bez problemov
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline mirec666

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Velkost mapy
« Reply #5 on: October 10, 2012, 12:27:04 »
Bohužiaľ mám len Android 2.3.6 Na môj SGS + zatiaľ nie je aktualizácia na 4.x, vďaka za info aspoň viem, že som tú mapu nerobil zbytočne. Mirec
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline TherioN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Velkost mapy
« Reply #6 on: October 10, 2012, 13:28:33 »
Tak neoficialne by sa nasli:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1901212


Ja som siel do KingDroid V8 na Galaxy Note a zatial som nadseny, fantasticka ROMka
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »