Author Topic: Render themes not working  (Read 1882 times)

Offline sonstwer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Render themes not working
« on: June 23, 2012, 22:48:22 »
Hi,

I downloaded a render theme for vector maps from Locus Shop (Classic Map). After reloading the map, restarting programm Locus still uses osmarender for rendering (even after erasing the cache it still uses osmarender). Classic Map is still selected in settings. I assume that this is a bug.

sonstwer
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3550
  • Thanked: 41 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SM-A530F(A8) Android 8.0.0
Re: Render themes not working
« Reply #1 on: June 23, 2012, 23:40:57 »
hmm
i have it checked now and it works here with last Locus Pro.

Be sure your directory path is ok:
Should look like:
.../Locus/mapsVector/_themes/Classic Map/

inside this dir shold be:
  <dir>patterns
  <dir>symbols
  Classic Map.xml
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12823
  • Thanked: 952 times
  • Country: cz
    • View Profile
    • https://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Render themes not working
« Reply #2 on: June 24, 2012, 08:48:22 »
check mainly what version of map are you using. If map files are version 2, that rendering will not work! You have to use vector maps version 3
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download