Author Topic: Problém s mapou  (Read 2672 times)

Offline tomviper71

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Problém s mapou
« on: April 19, 2012, 10:17:15 »
Zdravím,
mám na mobilu Samsung Galaxy S2 zakopenou verzi Locus Pro 2.2.2, ve složce "maps" mám cyklomapu vytvořenou programem (MOBAC), která funguje a dále přiloženou námořní mapu Zadaru vytvořenou programu (OruxMapsDesktop 2.0.20beta) ta však nejde.
Pokud mapu nakopíruji do adresáře "maps", tak po zapnutí Locus otevření /Osobní/ zobrází se my pouze adresář "maps" s cyklomapou. Pokud najedu na + otevře se okno a na něm je zobrazený adresář "maps" a počet souborů 2, z čehoš vyplívá že ve složce jsou 2 mapy, bohužel mape je vidět jen jedna.
Pokud otevřu správce souborů tak v adresáři jsou soubory cyklo.sqllitedb; MK13 Zadar.sqlitedb(24kb);MK13 Zadar.sqlitedb.back (6512kb) ;MK13 Zadar.sqlitedb.mark. Nevím proč u této mapy se vytváří ta záloha.
Prosím o pomoc a moc děkuji.

Code: [Select]
http://uloz.to/xgNvmCG/mk13-zadar-sqlitedb
Code: [Select]
http://uloz.to/x4CMX2k/mapa1-jpg
Code: [Select]
http://uloz.to/xogzrT4/mapa2-jpg
Code: [Select]
http://uloz.to/x9QEkHw/mapa3-jpg
Code: [Select]
http://uloz.to/xXNyYT7/mapa4-jpg
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12537
  • Thanked: 798 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Problém s mapou
« Reply #1 on: April 19, 2012, 13:24:16 »
ještě než začneme experimentovat, koukni prosím sem viewtopic.php?f=28&t=994&p=10757&hilit=sqlite#p10749
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tomviper71

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problém s mapou
« Reply #2 on: April 19, 2012, 14:15:29 »
Toto vlákno jsem četl a předpokládám že máš na mysli předposlední příspěvek vlákna. Program Firefox SQLite Manager mám nainstalovaný, ale bohužel nevím co sním, bylo by možné přiloženou mapu skusit převést, já bych to pak otestoval apokud to bude chodit, tak bych poprosil o trochu podrobnější postup jak si upravit i další mapy.
Dík
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline dvzd

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 170
    • View Profile
Re: Problém s mapou
« Reply #3 on: April 20, 2012, 03:49:32 »
Návod není můj, je zkopírován z jiného fóra:
Quote
- stiahnes si do Firefoxu Doplnok/Addon s nazvom Firefox SQLite Manager, adresa:
http://https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/sqlite-manager/
 - po spusteni tohto doplnku v nom otvoris prislusnu databazu *.sqlitedb subor -> Database > Connect alebo prislusna ikonka (ja som pri otvoreni musel dat moznost "vsetky subory", pretoze tie kriticke cyklomapy to nevidelo, co mozna svedci o ich chybnosti...)
 - po nacitani ides v pravom okne na zalozku Execute SQL , do horneho prikazoveho riadku napises prvy prikaz z navodu, t.j "PRAGMA journal_mode" bez uvodzoviek a stlacis Run SQL
 - dole ti vypise odpoved "wal"
 - nasledne napises druhy prikaz "PRAGMA journal_mode=DELETE" a zasa das Run SQL, odpoved je "delete"
 - databazu zavries Database > Close database
 - upravovany subor sa preulozi
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tomviper71

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Problém s mapou
« Reply #4 on: April 20, 2012, 07:35:53 »
Dík. To je přesně ono, mapy jsou upraveny a funkční.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline nrrr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • Device: Sony Z3
Re: Problém s mapou
« Reply #5 on: August 19, 2015, 08:15:25 »
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda nemáš překonvertované námořní mapy okolo šibeníku. Díky .