Author Topic: [VYŘEŠENO] locus free misto pro  (Read 4714 times)

Offline maarky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
[VYŘEŠENO] locus free misto pro
« on: March 14, 2012, 01:38:43 »
Prave jsem stahnul pro verzi z marketu a pise mi to na nekolika mistech v aplikaci ze mam verzi free. Rekl bych ze je na marketu spatna APK.
« Last Edit: March 14, 2012, 20:55:58 by maarky »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: locus free misto pro
« Reply #1 on: March 14, 2012, 06:23:28 »
Ahoj Maarky,
  špatná APK rozhodně není, to mořné není. Zobrazuje se ti reklamní proužek nahoře? Zahlásilo to že máš Free verzi a jestli chceš pokračovat, musíš si koupit Pro nebo pokračovat jako Free? Nebo to prostě po chvilce (ze začátku ne) začne pracovat jen jako Free verze?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline maarky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #2 on: March 14, 2012, 09:16:29 »
Reklamni prouzek se mi nezobrazuje. Ikona je spravna i nazev. Kdyz vlezu ale do nastaveni treba na moznost posunu stredu mapy napise to ze si musim koupit verzi pro. Restart ani reinstalace nepomohla. Do posledni aktualizace bylo vse v poradku.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline dumalek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #3 on: March 14, 2012, 09:25:01 »
Můžu potvrdit, že to mám stejně jako Maarky. Na začátku mi to napíše licence ověřena, ale v menu některé položky (třeba automatická korekce nadmoř. výšky) tváří jakože nemám zakoupenou plnou verzi a nelze je aktivovat (nabídne mi to nákup aplikace). rovněž jsem smazal data a reinstaloval, ale nepomohlo. Do minulé verze jsem to měl taky v pohodě.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: locus free misto pro
« Reply #4 on: March 14, 2012, 10:00:38 »
tak pak je možné že máte v telefonu nějakou aplikaci na obcházení reklam a crackování aplikací, která porušila některé soubory, které locus kontroluje a potřebuje. Takže pokud ano, tak jedině odinstalovat a pak přeinstalovat locus
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline maarky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #5 on: March 14, 2012, 14:41:39 »
Nic takového v mobilu nemám :( kdysi jsem instaloval cracknutou verzi titanium backup ale to už sem koupil a používám verzi z marketu. Jinak nic.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline dumalek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #6 on: March 14, 2012, 15:18:52 »
Mně po odinstalaci Adfree a reinstalaci už jede normálně pro verze včetně všech nastavení. Díky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: locus free misto pro
« Reply #7 on: March 14, 2012, 15:25:09 »
zrovna AdFree jsem zkoušel a to by neplechu dělat nemělo. Zajímavé. Něco je tedy evidentně špatně. Maarky, můžu ti poslat jednu verzi na otestování že by jsi mi uložil log (napíšu kdyžtak jak) abych viděl co se to u tebe děje?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline maarky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #8 on: March 14, 2012, 15:29:20 »
Určitě můžeš.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline maarky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #9 on: March 14, 2012, 15:38:55 »
Moc se omlouvám. Problém sem vyřešil. Když jsem zkoušel ten titanium backup měl jsem nainstalovat "lucky patcher". Jelikož byl v app draweru skrytý tak jsem si nevšiml že sem to neodinstaloval.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: locus free misto pro
« Reply #10 on: March 14, 2012, 15:48:38 »
aha nevadí, už mám verzi skoro připravenou :). Třeba se ještě bude hodit. Ten luckypatcher může způsobovat trable.

No omlouvám se spíše já, tohle by mělo být ošetřené alepsoň nějakou notifikací (nějakým dialogem s informacemi), proč se tak stalo. Máte to u mě...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline dumalek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #11 on: March 14, 2012, 16:00:03 »
Každopádně díky za vzornou podporu  :D  Skvělej program a tohle je ještě bonus navíc  ;)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline maarky

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: locus free misto pro
« Reply #12 on: March 14, 2012, 20:53:07 »
To bych teda řekl. Neznám žádnou aplikaci nebo program který by měl lepší podporu. Každopádně dík za skvělou aplikačku a podpořím vás tím že si koupím nějaké vektorové mapy.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12513
  • Thanked: 789 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: [VYŘEŠENO] locus free misto pro
« Reply #13 on: March 15, 2012, 08:16:08 »
no tolik díků za to že vám nefungovala pro verze, to koukám :) Každopádně můžete testnout tuhle verzi, ta by měla fungovat i s tím vaším slavným lucky patcherem ... viewtopic.php?f=25&t=1693&start=20#p10604
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download