Author Topic: Locus - addon GeoGet Database  (Read 10647 times)

Offline pappp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Locus - addon GeoGet Database
« on: February 25, 2012, 17:08:15 »
Po aktualizaci na verzi 2.0.0. addon nefunguje - nepodařilo se načíst kešky - null
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12510
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #1 on: February 25, 2012, 17:51:56 »
akorát se na web nahrává nová verze, tak pak vyzkoušej
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline pappp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #2 on: February 25, 2012, 19:36:24 »
Díky moc, už funguje
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #3 on: February 26, 2012, 10:01:47 »
Jen, nezobrazovala se u mysterek, které mají finální souřadnice dříve takové hvězdička?
Nyní se sice stále vyřešené mysterky zobrazují na finálních souřadnicích, ale nepoznám z ikonky, zda je vyřešená.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #4 on: March 03, 2012, 17:15:31 »
Je to věc Locusu nebo Geoget puginu?  Vzhledem k tomu, že se přesun na finální souřadnice nastavuje v Locusu, tak předpokládám, že i tu ikonu určuje Locus.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12510
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #5 on: March 03, 2012, 17:29:52 »
jop, opraveno, bude v další verzi (možná dnes jestli stihnu)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #6 on: March 04, 2012, 09:10:14 »
Aktualizoval jsem na verzi z 3.3 a k žádné změně nedošlo, alespoň tedy v Pro verzi.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12510
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #7 on: March 04, 2012, 09:26:10 »
no zkus data znovu naimportovat prosím ...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #8 on: March 04, 2012, 10:56:40 »
Používám Geoget plugin v módu, kdy se keše neimportují do databáze Locusu, ale jen zobrazí na mapě a při dalším spuštění už tam nejsou, takže nový import jsem prováděl a pořád nic :-( Zkusil jsem tedy druhou možnost importu do databáze Locusu a odtamtud ji pak zobrazit a tohle funguje ona * tam opravdu je. Jde tedy stále o chybu v případě okamžitého zobrazení bez importu.

Zde by mimochodem bylo super, kdyby Locus uměl ten plugin sám notifikovat o posunu v mapě a na pozadí donačíst ta data automaticky.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #9 on: March 13, 2012, 12:37:20 »
Tak koukám, že automatické načítání bodů z externího zdroje hned po posunutí mapy už Locus umí.
Nová verze addonu pro Geoget to už podporuje, což je fantastické nicméně v tomto případě se nejenže cache nepřesune na finální souřadnice, ale ani hvězdičkou neoznačí že cache má vypočtené finální souřadnice. To se každý ten ze 3 možných způsobů importu provádí jinak?

A taky Locus v tomto režimu dost brzo spadne na Out Of Memory. Zřejmě se pořád dokola přes sebe načítají nové a nové keše po každém posunutí mapy a staré se nezahazuj, možná jde tedy v tomto případě o chybu pluginu, nevím, jak je to rozhraní navrženo.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12510
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #10 on: March 13, 2012, 16:29:00 »
problém s final waypointy v aktuální verzi je ten že se z addonu neposílají. Bude vyřešeno v další verzi.

ohledně OutOfMemory. Hraju si s tím docela dlouhou a dle výpisů se vše přepisuje a posílá korektně. Nemáš například zobrazeno až přespříliš  dalších bodů, tratí či tak? Zvláště na GN by OutOfMemory jen tak nastan neměl to chápem asi oba
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #11 on: March 15, 2012, 13:27:18 »
Nemám kromě keší s Geoget pluginu zobrazeno nic dalšího a používám vektové mapy ČR.
V geogetu mám nastaveno načtení 100 keší, když je přímo zobrazím nebo načtu do Locusu, tak vše funguje, zkoušel jsem i více jak 100, vše v pořádku.

Problém nastane až v okamžiku, kdy zapnu živé mapy (v geoget pluginu a v Locusu povolím posílání zpráv doplňkům)
Pak to padne doslova po několika minutách, prohlížení mapy.
Poslal jsem předevčírem ráno asi dva crash reporty na market.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #12 on: March 16, 2012, 20:28:28 »
Postupně se to vylepšuje. Nyní se zdá, že se ve všech třech možných režimech použití Geoget addonu se keše zobrazují finálních souřadnicích. Nicméně ani v jednom případě se keš s finálními souřadnicemi nijak neoznačí.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline tprochazka

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #13 on: March 24, 2012, 17:28:34 »
Už se zdá, že je vše opraveno. Díky moc. Jen jsem si teď všiml, že v režimu Live map se občas při přiblížení ztrácí keše. Je tam, pak zazoomuju a ona zmizí s už se neobjeví, takže ty živé mapy raději ještě moc nepoužívat.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12510
  • Thanked: 788 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: Locus - addon GeoGet Database
« Reply #14 on: March 24, 2012, 18:05:38 »
ještě jsem objevil problém s tím že se přepisují v Locusu nově označené "Nalezené" keše ale to bude teď v dalším release. No live mapa je pořád ve stádiu vývoje ale věříme že až bude šlapat jak má, bude to velmi velmi užitečná funkce :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download