Author Topic: Problém s BT GPS  (Read 1555 times)

Offline hakson

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Problém s BT GPS
« on: January 08, 2012, 20:02:49 »
Zdravím všechny,
mám tento problém:
Na tf LG 970 Optimus Black pro gps data používám externí BT GPS Canmore GT 750 F což je současně i datalogger. Na předchozích zařízeních (Palm OS i Android)a aplikacích mně spojení fungovalo bez problémů avšak v Locusu se mi nedaří udržet spojení. Po spárování a zapnutí BT GPS dojde ke spojení, získání fixu a téměř okamžitě se spojení ztratí (fix nemění časový údaj a cca po 10 sec hláška Spojení se zařízením bylo ztraceno). Zařízení BT GPS zůstává stále ve stavu konektivity a Locus hlásí Nelze se připojit k zařízení. Po odstranění asociace BT a restartu BT GPS mohu pokus o spojení opakovat.
Po několika nezdárných pokusech to stejně spadlo.
V nastavení GPS menu je zapnuto pouze Bluetooth GPS

Aplikace je jinak bezva, vyzkoušel jsem toho víc a nic tak komfortního jsem zatím nenašel. Dlouhé roky jsem používal PathAway, ale toto je úplně jiná káva. Autorovi držím palce ve vývojářské práci  pokud mně on nebo kdokoliv jiný poradí, budu rád.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Patrac

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • http://WWW.patrac.cz/
Re: Problém s BT GPS
« Reply #1 on: January 10, 2012, 08:37:11 »
měl jsem podobný problém HTC DESIRE HD + Nokia LD3W a vyřešil to program pro BT spojení BT GPS provider. Zapnu BT, pak tenhle program a pak locus a jede to. Dost mi to padalo při zhasnutí Locusu. Zkus třeba ti to pomůže .
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
With locus forever
 

Offline xpolish

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Problém s BT GPS
« Reply #2 on: January 23, 2012, 09:37:29 »
Mam stejny problem. Na mem Nexus S Locus krasne fungoval s 2.3.6. Po upgradu na ICS 4.0.3 se k BT GPS nepripoji a vrati chybu:"Nelze se pripojit k zarizeni". Snad autorovi pomuze, ze pri pouziti Bluetooth GPS (aplikace na pripojeni pres simulaci Mock) to v default nastaveni take nefunguje. Po zakliknuti "Use Insecure Connection" zacne Bluetooth GPS fungovat (Available in >= 2.3..3 for some bluetooth devices don't support secure connection. ..). Moc by se mi libilo, kdyby to fachalo primo z Locus Pro. Dik  Polish
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »