Zdravím.
Dnes jsem se vydal na vánoční procházku a cestu jsem si chtěl nahrát. Kouknu tedy do nastavení, jestli se někde něco nezměnilo, a nastavím tyto hodnoty v "Nastavení" - "GPS a pozice":
"Vypnout lokalizování" - zde vše zaškrtnu
"Automatické vypnutí interní GPS" - povolím GPS auto-off, nastavím čas na 30s.
S tímto nastavením doufám, že jakmile zapnu nahrávání trasy a vypnu displej telefónu, že se stále co 30s gps ZAPNE, zjistí pozici, uloží mou polohu a zase se GPS vypne.
Avšak s tímto nastavením je GPS stále zapnutá (vůbec se nevypíná, jen nechytá satelity, je zobrazeno 0/0) a při vypnutém displeji ani nezaznamenává mou polohu. Takže mám rozestup bodů když jsem si toho všiml asi 500m.
Při vypnutém GPS auto-off zapisuje mou polohu neustále, avšak zase pokud vypnu displej je konec. Žádné zjišťování polohy, nic.
Několik verzi (aktualizaci) nazpátek vše fungovalo správně. Při cyklovýletech jsem zapl nahrávání trasy, vypl displej, schoval telefón a po příjezdu dom jsem měl krásně celou cestu nahranou s body co 30s zaznamenanými.
Je možné, že jsem špatně pochopil některá nastavení, proto bych se rád zeptal, jak docílím toho, abych mohl nahrávat trasu co určitý počet sekund s tím, aby mezi tímto intervalem se GPS vypla a mohl mít vyplý displej?
HTC Wildfire S, Android 2.3.5, S-ON, Locus Pro 1.15.3.
Děkuji za jakoukoli radu.
PS: Šťastné a veselé!!