Author Topic: Hledání v offline vektorové mapě  (Read 8747 times)

Offline slater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Hledání v offline vektorové mapě
« Reply #15 on: November 22, 2011, 08:38:16 »
menion
nazdar mam novu verziu locusu
som si vcera vecer stihol.
OS android1,6
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline slater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Hledání v offline vektorové mapě
« Reply #16 on: November 22, 2011, 08:43:10 »
menion
no diky ze si to opravil ale mne stale vypisuje
APLIKACIA LOCUS FREE(procesmenion.android.locus)SA NEOCAKAVANE UKONONCILA.SKUSTE TO ZNOVA.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline slater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Hledání v offline vektorové mapě
« Reply #17 on: November 22, 2011, 08:44:20 »
taze neviem co to moze byt
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12461
  • Thanked: 771 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 2
Re: Hledání v offline vektorové mapě
« Reply #18 on: November 22, 2011, 09:03:46 »
hmm v tom logu jiná chyba není. To máš originální 1.6 systém nebo jsi so ho přepsal nějakým svým? můžeš se taky podívat jestli máš opravdu aktuální verzi 1.14.4 přímo v locusu? jestli ti to náhodou nenabízí jen nějakou starší aktualizaci
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline slater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Hledání v offline vektorové mapě
« Reply #19 on: November 22, 2011, 16:32:30 »
menion
 no ja som nic neprepisoval je to originmal co bol v telefone(OS)
locus mam aktualni 1,14,4
vcera som ho stahoval
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline slater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Hledání v offline vektorové mapě
« Reply #20 on: November 22, 2011, 18:08:01 »
menion
teraz som si aktualizoval OS
verzia firmveru je 1,6
verzia jadra je 2,6,29
neviem ci ti to pomoze
skusal som locus spustit a stale ma nuti ukoncit program
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »