Author Topic: New Phone still PRO ?  (Read 4013 times)

Offline zailor

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
New Phone still PRO ?
« on: August 30, 2011, 14:37:24 »
I have to change phone.
I have a PRO-ver in my old phone.
So now I want the PRO-ver in my new phone.
How to do ?
/Regards zailor
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12528
  • Thanked: 796 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #1 on: August 30, 2011, 14:54:50 »
No problem, just login with same google account on your new phone and you'll see Locus as already bought. So just simply install again from market and all should work without problem
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline berkley

  • Expert
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 900
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: 1+1, N7
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #2 on: September 02, 2011, 15:53:58 »
Don't forget to make a good backup of all your old data such as maps and POIs...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Search before posting!!!
XDA Orbit, HTC Touch HD, SGS1, SGS2, Nexus S, S4 Active, OnePlus One, Innos D6000
OnePlus X
 

Offline Lindwurm

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 53
    • View Profile
  • Device: Galaxy s1 i9000
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #3 on: September 03, 2011, 13:45:23 »
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline InfX

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #4 on: September 03, 2011, 14:20:08 »
The applications you buy on the Android Market (all of them, not just Locus) are linked to the specific Google account, not a specific device. You can buy an app and use it on every device you have, as long as you use the same Google account on all those devices.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12528
  • Thanked: 796 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #5 on: September 03, 2011, 17:47:46 »
just be careful with this InfX! This is not true everytime. Every developer can choose if number of application instances is limited or not. So I can for example decide to allow using Locus only on one active google account, so when you'll try install locus on another device with same google account, it will not be allowed (Locus is fortunately for you unlimited ;) )
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download
 

Offline InfX

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #6 on: September 20, 2011, 00:26:26 »
Hmm, i did not know this, the only thing ive ever coded on android is a kind of hello world, just to get a taste of it. Obviously, ive never registred on market to explore it on the dev side (i probably should have, lol).

Anyway, whats "an instance" ? A copy installed on a device assigned to the acc ? An actual running app instance ? Anything else ?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline cahillcahill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #7 on: February 01, 2012, 06:41:26 »
You just login with same google account on your new phone and you'll see Locus as already bought.Ok!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline Menion

  • Locus team
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 12528
  • Thanked: 796 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: Pixel 5, A12
Re: New Phone still PRO ?
« Reply #8 on: February 02, 2012, 11:43:26 »
Quote from: "InfX"
Hmm, i did not know this, the only thing ive ever coded on android is a kind of hello world, just to get a taste of it. Obviously, ive never registred on market to explore it on the dev side (i probably should have, lol).

Anyway, whats "an instance" ? A copy installed on a device assigned to the acc ? An actual running app instance ? Anything else ?

hmm I personally do not know exactly :): I decided at start that I'll not care about it. Anyway point is, that this possibility exist so not every application have to have unlimited number of installs at once
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
- Official help (ideas, questions, problems): help.locusmap.eu
- Advanced topics, sharing of knowledges: you're here!
- LM 4 Beta download, LM 4 final download