Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tomtomxp

Pages: [1]
1
Tools / Re: sqlite to GEMF map conversion tool
« on: March 03, 2012, 04:02:49 »
Hi, yes please ive heard of python script but might need a lil direction in executing it, cant be that hard if you know the command/script.
thanks

2
Tools / Re: sqlite to GEMF map conversion tool
« on: February 09, 2012, 00:50:39 »
is there a tool, to extract sqlite maps to bmp or ecw or any typical raster map to use/mod with global mapper or compegps??

3
Troubles & Questions / Re: x10 Augmented reality
« on: April 27, 2011, 19:58:33 »
BUMP any fellow x10i users have AR working fully, showing poi labels

4
Locus Classic (LM Free, LM Pro) / Re: [APP] - version 1.6.x
« on: April 27, 2011, 19:56:25 »
augmented reality still not showing poi labels  :evil:  :evil:  (sony X10i user)

5
hi trying to create big maps,

I suggest to run Mobac with custom "run.bat" file, containg:
java -jar Mobile_Atlas_Creator.jar -Xmx 1024M
this allow mobac to use enough memory to download really big maps

how do i do this

6
Implemented / Re: Vector Map Support
« on: April 02, 2011, 01:23:58 »
yeah would also like the ability to use vector maps, thats what i used to, and with vector map can export pois and lables straight on to map as part of image, no loading requierd allthough they wouldnt work in AR feature

although have noticed you can add gpx files into MAC, making some maps there now and try see if it does.
trying out brut maps too nice app to use offline maps in google maps app

7
Implemented / Re: Better POI handlings needed
« on: April 01, 2011, 21:41:22 »
i love your app too use it for work purposes, and load around 50,000 poi's i can understand why it takes a long time to import and load on map, but compared to my tomtom which is far quicker, because i think it will only load so many poi's at and zoomed out level and then fetch only the on screen ones when zoomed in.

Maybe you could inclued an aditional option to only load selected/ticked pois at a certain zoom level which could be set by user

p.s maybe you could have a look into my problem about the AR feature not working take a look at the thread i post in T&Q "augmented reality x10"
i can send you my log file just let me know how youd like me too, and which file it is.

8
Troubles & Questions / Re: x10 Augmented reality
« on: April 01, 2011, 02:41:18 »
Nope :-(
running this rom now [ROM] 2.2.1 froyo_Achotjan_V008 30/03/2011 fully HD camera !

9
Troubles & Questions / Re: x10 Augmented reality
« on: March 30, 2011, 22:59:36 »
updated to new rom now so gues that will have been formated but thanks for the tip again, i where thinking about deleting those files too

10
Troubles & Questions / Re: x10 Augmented reality
« on: March 30, 2011, 21:53:18 »
hi thanks for tips good ideas, have just posted in xda in Q&A thread and someone on locus app thread (xda) has post a prob also using an x10i so sugested we could help each other out

11
Troubles & Questions / x10 Augmented reality
« on: March 30, 2011, 19:14:20 »
hi need some help plz, using a X10i runing [ROM] CM 6.1.3 V053 Full Camera fix [27-03-11] [Tweaked+Theme+Extras]
managed to download my offline maps fine and import around 50,000 poi's, takes a lil while to load bit once loaded seems to run fine, having trouble with the AR feature tho, it loads the camera fine and the radar showing where poi's are but no icon/logo overlay displayed on camera
note was runnning lower rom version  CM 6.1.3 V050 but camera in AR feature would be stripped/distorted, used xrecovery to install custom update for camera fix relating to ROM, and camera loads ok now but was woundering weather this possibly was the root of problem, i have tried loading only a few nearby poi's to see if it was that it couldnt handle the 50k but this still dosent work, and i have a gps fix when in the AR feature which ive read can sometimes be causing issues but my satalite icon in top right stays there.

Any help would be much appreciated even a fellow x10i user who could confirm it does work and possibly could tell me what firmware ROM there using, thanks
Tom

Pages: [1]