Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Axles

#1
Hi, since several versions of the Locus I have observed that it does not work Rotate map and Show view.
Something is known about it?
#2
Hi, few years ago i found in Locus Pro function which show me "My Google Place" on maps?
Where is this function now?
Details are on printscreen: http://scr.hu/0qob/k8jzs
#3
Troubles & Questions / Route in Locus Pro
September 28, 2013, 18:52:14
Hi. Locus Pro can not determine the route. I installed the program again, but it does not help anything. The problem I have just a few days. I do not have any ideas. I deleted the entire contents of the catalog Locus and it did not help.

Edit:
This is the same problem?
http://forum.locusmap.eu/index.php?topic=3417.0
#4
Hi. I have Locus Pro and installed Locus Map Tweak but I can't download maps OSM to offline.
Is there a way to do that? Without offline maps OSM is useless, and it is the most precise map.
#5
Hi.
Is it possible to introduce additional Compute Source to Locus?
Standard MapQuest often navigates in my area for one-way streets. I understand that this is not a typical car navigation application, but it may be feasible to expand the functionality of the navigation algorithm Google or another?
#6
Troubles & Questions / Navigation - route selection
December 04, 2012, 11:36:46
Hi everyone Locus fan and authors.
I have a question of when and whether it will be implemented with the option to select a route among the three presented example? It's about something like Google: http://scr.hu/0qob/pfcov
Or optionally adding a map point / points, through which navigation is to navigate?
#7
Troubles & Questions / Problem with navigation
June 26, 2012, 18:07:42
Hi, first sorry for my english.
I have a problem with navigation to POI. I click on POI 'Ojc√≥w' -> 'navigate to' -> 'short' then displayed message  "Track 'Track' saved"
But navigation isn't work and in 'data manager' -> 'tracks' Tracks have0h:00m:00s and 0.0m
What is wrong?