Locus Map - forum

Support => [CZ&SK] - diskuze o Locusu => Topic started by: fricek on July 11, 2011, 11:34:26

Title: zjistovani nadmorske vysky
Post by: fricek on July 11, 2011, 11:34:26
neslo by pridat podminku pri zjistovani n.m. vysky kdyz se na chvili zastavi kurzor (střed) na mapě, abyse nezobrazoval chybovy napis ze se nepodarilo stahnout vysku kdyz je wifi i jine pripojeni k internetu odpojeno?

Jsem v zahranici. wifi neni a internet v mobilu drahy. mam offline mapu a po kazdem posunu mapy Locus hleda n.m. vysku a pak pres cely display napise ze se ji nepodarilo nacist. Dost me ten napis stve a nechce se mi to porad vypinat a zapinat v nastaveni...

dik
Title: Re: zjistovani nadmorske vysky
Post by: Menion on July 11, 2011, 13:28:11
jakou máš verzi? to jsem nedávno řešil a v poslední market verzi už by to mělo být OK
Title: Re: zjistovani nadmorske vysky
Post by: fricek on July 11, 2011, 19:37:46
aha
 mrknu na to. Ja si toho vsiml nekdy zacatkem cervence a az ted me napadlo napsat...

stahnu novejsi verzi.

diky
Title: Re: zjistovani nadmorske vysky
Post by: mimkorn on September 17, 2011, 09:43:50
Quote from: "fricek"
aha
 mrknu na to. Ja si toho vsiml nekdy zacatkem cervence a az ted me napadlo napsat...

stahnu novejsi verzi.

diky

Zdravím. nemôžem poslať súkromnú message, pretože som sa práve registroval, ale veľmi Ťa poterbujem kontaktovať. Hneď ako odpovieš (aj keby negatívne) (alebo ma zmaže mod), túto správu odstránim. Iba ma zaujíma, či si nepamätáš, alebo nemáš niekde uložené heslo od CZ+SK archívu, ktorý tu bol niekedy uverejnený. Nedokážem sa doň dostať. Najlepšie snáď private message. Ak nie, chápem. Ďakujem!
Title: Re: zjistovani nadmorske vysky
Post by: Menion on September 17, 2011, 09:57:31
:) tak to bohužel ... ta data jsem sem nedával ani je nestahoval, takže netuším ...