Locus Map - forum

Support => Troubles & Questions => Solved => Topic started by: tomhaverford on February 17, 2011, 14:58:10

Title: correct imperial unit for elevation
Post by: tomhaverford on February 17, 2011, 14:58:10
Hi!  What a FANTASTIC app!  I love it!  Thank you for all of your hard work and continuing support.

I just wanted to pass along that when you are using imperial length units and have "Show information" enabled in the GPS settings, the altitude unit shown on the Satellites screen is currently "yd" or yards.  In typical usage, this value should instead be in feet, or "ft."

In other words, the data should state "Altitude: 600ft," not "Altitude: 200yd."

Thanks again, and keep up the great work!  :D
Title: Re: correct imperial unit for elevation
Post by: Menion on February 17, 2011, 19:23:57
thanks, fixed, now always show altitude in ft ...