Locus Map - forum

Support => [CZ&SK] - diskuze o Locusu => Topic started by: micska on June 26, 2012, 08:13:39

Title: posunutá SmartMaps
Post by: micska on June 26, 2012, 08:13:39
Ahoj, díky za super aplikaci!
Mám problémy se online SmartMaps. Celá mapa byla včera posunutá o 500m na sever, v neděli pro změnu na jih, to jsem ale nebyl schopen změřit o kolik, odhadem 300m. Teď je to v pořádku. Ostatní mapy fungují OK. Locus PRO 2.4.3. To tak blbne u Smartmaps mapový server?

Hezký den!
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: Menion on June 26, 2012, 12:07:46
heh, to je docela vtipný. Server snad nemůže zlobit tímhle způsobem, takže bych viděl vinu na Locusu. Dělalo ti to na jednom konkrétním území v různých zoomech?
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: micska on June 26, 2012, 13:11:03
dělalo mi to na různých územích, včera Praha, v neděli Novohradské hory. Včera při geocachingu při zapnuté Live map, zvětšení 16 (ale stejně i při přepnutí na jiný zoom), v neděli při aktivní navigaci, což mne trochu zlobilo, protože jet lesem se mi moc nechtělo ;) Myslím, že zoom 15, to jsem za jízdy víc nezkoumal. :-(

Dřív jsem si nikdy, tedy mimo již řešeného blikání, žádných problémů s online Smartmaps nevšiml
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: Menion on June 26, 2012, 15:14:41
je fakt že já to testuju v podstatě jen od stolu. Porvětrám mapky taky někdy venku :)

jinak problikávání jsem snad konečně opravil. Byl tam docela zásadní problém, teď by to navíc mělo být i o něco rychlejší.
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: micska on June 26, 2012, 20:05:33
Quote from: "menion"
je fakt že já to testuju v podstatě jen od stolu. Porvětrám mapky taky někdy venku :)

jinak problikávání jsem snad konečně opravil. Byl tam docela zásadní problém, teď by to navíc mělo být i o něco rychlejší.

 Skvělá zpráva  :D

Existuje možnost, jak uložit stav Locusu v okamžiku, kde dělá nějaké problémy? Abych Ti nějak pomohl najít ev. bug
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: dvzd on June 26, 2012, 20:55:28
Jo, aplikací CatLog. V okamžiku problému to spustíš a pak uložíš log.
http://https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nolanlawson.logcat
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: Menion on June 26, 2012, 21:11:24
přesně tak, ale je to použitelné v podstatě hlavně pokud ti aplikace vysloveně spadne s takovou tou chybovou hláškou (tzv. Force Close) nebo pokud při nějaké činnosti opakovaně dělá neplechu. Každopádně já už říkám že CatLogem se nic nezkazí, naopak :)
Title: Re: posunutá SmartMaps
Post by: micska on June 26, 2012, 21:27:44
Quote from: "dvzd"
Jo, aplikací CatLog. V okamžiku problému to spustíš a pak uložíš log.
http://https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nolanlawson.logcat
OK, jdu na to.