Locus Map - forum

Support => [CZ&SK] - diskuze o Locusu => Topic started by: dvzd on May 01, 2012, 08:56:07

Title: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 01, 2012, 08:56:07
Padá ten Locus jenom mě? Ale proč? Může to být tím, že nejsem připojen on-line k internetu? Mám HTC EVO 3D, byl tam Locus Free 2.3.0, a asi čtyřikrát se mi předevčírem stalo, že mi Locus spadnul hned po spuštění aplikace a asi pětkrát spadnul během geocachingu, většinou když měním souřadnice u waypointu.

(http://http://img571.imageshack.us/img571/358/20120429135316.jpg)
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: Menion on May 01, 2012, 09:27:48
achich to mě mrzí. Doufal jsem že verze 2.3.0 bude už v pořádku ale zdá se že tam stále něco je. Můžeš tedy naisntalovat poslední verzi 2.3.1 co je na webu a uložit mi programem CatLog nějaký log ihned po pádu Locusu? Děkuju
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 01, 2012, 13:27:33
OK, tady to je. Locus Free 2.3.1, padlo to zas při práci s novým waypointem u kešky.
CatLog: http://http://uloz.to/xLqtpLS/2012-05-01-13-20-14-txt

(http://http://img21.imageshack.us/img21/5611/20120501130459.jpg)
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: Menion on May 01, 2012, 13:34:16
můžeš mi ještě říct kolik keší jsi si před tímhle z GeoGetu natáhl?
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 01, 2012, 13:56:44
Přesně 2042. Jsou to všechny, co jsou do 40 km kolem mě.
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 01, 2012, 19:00:10
Jinak mi to padlo dneska ještě dvakrát při geocachingu. Bylo to vždy, když jsem dal při geocachingu volbu "Navádět na cíl", hned potom to padlo. Jednou jsem to zase zachytil, jestli to chceš využít. Ale je mi divné, že to padá jen mě, asi to tedy nebude problém aplikace. I když jiné aplikace mi tam od posledního HR nepadají a to ani ty co využívají GPS.
CatLog: http://http://uloz.to/xnLbZ1b/2012-05-01-16-34-05-txt

(http://http://img585.imageshack.us/img585/1164/20120501163331.jpg)
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: babi on May 02, 2012, 10:13:04
Ahoj.
Taky jsem si všiml, že tak dvě, tři verze nazpět začal locus strašně padat. U mě je to však bez oznámení o pádu. Prostě se jen vypne. Až příště zase padne postnu sem log.

Sent from somewhere using Tapatalk
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: Menion on May 02, 2012, 10:22:24
není třeba babi, v logu bohužel naprosto nic nebude, jen že locus byl úspěšně ukončen

problém je dost pravděpodobně v novém systému ActionBaru. Smazal jsem ten svůj starý který byl dost omezený a do celého Locusu jsem nějaké skoro dva dny rval knihovnu Actionbar Sherlock, která mi nahradila můj starý systém ... no a teď předpokládám že si budu dva dny vytvářek vlastní systém a nahrazovat Sherlocka :/ ... už jsem začal, až to bude dám vás sem verzi a doufám že to bude tím
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 13, 2012, 10:53:12
Dělá se na tom? Jak dlouho to bude trvat? Fakt už mi to padá tak často, že to je až neúnosné. Jsem koukal, že Locus Pro má už několik dnů novou verzi 2.3.3, ale Locus Free je pořád u starší verze 2.3.2, kdy mohu očekávat i novou verzi Locus Free? Nebo dala by se zatím uvolnit nějaká starší verze Locus Free, která by tak nepadala? Ta verze 2.3.2 padá stejně jako ty předchozí verze 2.3.1 a 2.3.0.
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: Menion on May 13, 2012, 10:57:05
verze 2.3.2 u Free je stejná jako 2.3.3 pro Pro

i 2.3.2 padá?? No to by neměla a všichni potvrzovali že už Locus vůbec nepadá. Můžeš mi tedy udělat ještě jeden log protože v tom co jsi postnul byla chyba která by už ale měla být opravena
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 13, 2012, 18:08:25
Sorry, asi jsem se spletl, asi to byla ještě ta verze 2.3.1, co mi stále padala, dnes jsem zkoušel tu verzi 2.3.2 a bylo to OK, ani jeden pád.
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: dvzd on May 22, 2012, 19:56:50
Dnes mi Locus spadnul při Geocachingu, ale jen jednou, to se dá vydržet. Je to verze Locus Free 2.3.4.
CatLog: http://http://uloz.to/x976cRk/2012-05-22-14-12-00-txt

(http://http://img32.imageshack.us/img32/2791/20120522141132.jpg)
Title: Re: Padá vám Locus?
Post by: Menion on May 22, 2012, 21:03:59
hmm tak bohužel tohle je chyba OutOfMemory, tzn. moc aktivních věcí najednou. To ladím průběžně jak se dá, tak ještěže jen jednou ... díky za report