Author Topic: Use Ofline Map from Locus  (Read 2303 times)

Offline Silent Hill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Use Ofline Map from Locus
« on: June 14, 2011, 11:51:45 »
In WhereYouGo you can only use Online Map`s. It was great to use the personal Offline Map`s from Locus too.

(Sorry for bad English)  :roll:
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #1 on: September 07, 2011, 11:09:57 »
Yes. That would be great !!!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9914
  • Thanked: 51 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #2 on: September 08, 2011, 22:02:15 »
done ;)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Silent Hill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #3 on: September 09, 2011, 10:14:58 »
That Sound`s good. Thank You.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9914
  • Thanked: 51 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #4 on: September 09, 2011, 12:37:42 »
you're welcome ... you may test new version published here on forum if all works fine ... I'm going to work on Locus again :)

viewtopic.php?f=14&t=1057
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline ormoru

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 131
    • View Profile
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #5 on: September 09, 2011, 16:39:21 »
Vector maps end with FC. And offline maps from locus the app cant found.
Jarda
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9914
  • Thanked: 51 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #6 on: September 09, 2011, 20:02:00 »
hmm, sounds good :) ... ok, looks I'll have to test more ... thanks
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9914
  • Thanked: 51 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #7 on: September 10, 2011, 08:10:34 »
ormoru, please ... I updated version in first post. Try it. There is no chance with vector maps so I suggest there will be still some problem at your phone. May you send me log with crash? Thanks!
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline userxxx

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Use Ofline Map from Locus
« Reply #8 on: September 11, 2011, 15:53:59 »
Seems to work for me, I see the map. Need to test the application with a cache...
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »