Author Topic: V Locus Pro v 3.33.0 nefunguje Navigovat do  (Read 554 times)

Offline Harwey

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
V Locus Pro v 3.33.0 nefunguje Navigovat do
« on: September 27, 2018, 10:44:47 »
Dobrý den.
Po aktualizaci na v 3.33.0 mi nefunguje funkce Navigovat do. Po jejím výběru celý Locus spadne. V předchozích verzích to bylo OK.
 

Offline robertSVK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
  • Device: J5
Re: V Locus Pro v 3.33.0 nefunguje Navigovat do
« Reply #1 on: September 27, 2018, 18:12:35 »
Tak teraz som skúsil a no problem. Použil som autom. Galaxy J5-2015
 

Online menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10834
  • Thanked: 183 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline zavinac.eu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
  • Device: Xiaomi Redmi 4X
Re: V Locus Pro v 3.33.0 nefunguje Navigovat do
« Reply #3 on: September 28, 2018, 09:01:23 »
Navigovat do... mi sice funguje, ale při jakémkoliv sjetí z trasy, se šipka zasekne na naplánované trase a přestane se zobrazovat moje aktuální pozice a to do doby než opět najedu na trasu. Mám aktivované přichycení, ale to jsem chápal jako funkci přichycení k silnici, při nepřesné GPS. Nešlo by to upravit, aby šipka při větším vzdálení se od trasy, ukazovala aktuální pozici?

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

 

Online menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10834
  • Thanked: 183 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: V Locus Pro v 3.33.0 nefunguje Navigovat do
« Reply #4 on: September 28, 2018, 09:05:55 »
V nastavení navigace > pokročilé je možnost "maximální povolení odchylka" která definuje kolik metrů se bude Locus držet naplánované cesty než se to přepne na navádění a začne se ukazovat skutečná poloha. Tak zkus snížit tuto hodnotu.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline zavinac.eu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
  • Device: Xiaomi Redmi 4X
Re: V Locus Pro v 3.33.0 nefunguje Navigovat do
« Reply #5 on: September 28, 2018, 12:09:55 »
Měl jsem nastaveno 50 m, asi základní hodnota. Ovšem při navigování, když jsem sjel z trasy i o 200 metrů, šipka zůstávala zaseknutá na trase. Mimochodem při pokusu o změnu maximální odchylky, na jakékoliv cislo, locus píše hlášku "hodnota není platná".

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk