Author Topic: Import trasy s navi příkazy?  (Read 185 times)

Offline libor007

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Import trasy s navi příkazy?
« on: March 29, 2017, 23:58:44 »
Zdarec, jde někde naklikat trasu a importovat už i s navigačními příkazy? Na brouter webu se příjemně tvoří trasa, ale v locusu je bez příkazů.
 

Offline milh

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
  • Device: SG SII (Android 4.1.2), Ideapad (Android 4.4.2)
Re: Import trasy s navi příkazy?
« Reply #1 on: March 30, 2017, 09:36:48 »
Priamo v mobile: Pridať novú trasu > Vypočítať trasu > Vypočítať inštrukcie. A potom už len naklikáš prejazdné body ako na webe a uložíš. Potrebné je mať nainštalovaný Brouter v mobile a zvolený ako Zdroj pre výpočet. Na presné naklikanie bodov na malom displeji mobilu je dobré mať pero, klikanie prstom je vec zvyku.

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

 

Offline Žajdlík Josef

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 109
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xperia M
Re: Import trasy s navi příkazy?
« Reply #2 on: March 30, 2017, 10:30:38 »
Já myslím, že to není nutné. Stačí v podrobnostech naimportované trasy kliknout dole na tlačítko "navigovat po trase" a pokyny se vytvoří automaticky.
 

Offline roze

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 175
    • View Profile
  • Device: SGS6, Nexus 7
Re: Import trasy s navi příkazy?
« Reply #3 on: April 09, 2017, 20:48:53 »
To ' "navigovat po trase" a pokyny se vytvoří automaticky' by mě zajímalo ...
Trasu si naklikám vesměs na PC s několika průjedzními body - např.:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"  ?>
<gpx xmlns="http://www.topografix.com/GPX/1/1" version="1.1" creator="http://geokuk.cz" >
<trk>
  <trkseg>
    <trkpt lat="50.184116" lon="14.173233" />
    <trkpt lat="50.166114" lon="14.153899" />
    <trkpt lat="50.164466" lon="14.153937" />
    <trkpt lat="50.162862" lon="14.130085" />
    <trkpt lat="50.161480" lon="14.114975" />
    <trkpt lat="50.147938" lon="14.101298" />
    <trkpt lat="50.128139" lon="14.113701" />
    <trkpt lat="50.137778" lon="14.091287" />
    <trkpt lat="50.142498" lon="14.094585" />
    <trkpt lat="50.147448" lon="14.086961" />
    <trkpt lat="50.141908" lon="14.083568" />
    <trkpt lat="50.141234" lon="14.063288" />
    <trkpt lat="50.131803" lon="14.067096" />
    <trkpt lat="50.111302" lon="14.087103" />
    <trkpt lat="50.105112" lon="14.136179" />
    <trkpt lat="50.105956" lon="14.144457" />
    <trkpt lat="50.095112" lon="14.165818" />
    <trkpt lat="50.104822" lon="14.208986" />
    <trkpt lat="50.116244" lon="14.201021" />
    <trkpt lat="50.110769" lon="14.219937" />
    <trkpt lat="50.094083" lon="14.211581" />
    <trkpt lat="50.085633" lon="14.220289" />
    <trkpt lat="50.083849" lon="14.230536" />
    <trkpt lat="50.071668" lon="14.224777" />
    <trkpt lat="50.058928" lon="14.212116" />
    <trkpt lat="50.051507" lon="14.221289" />
    <trkpt lat="50.032931" lon="14.212807" />
    <trkpt lat="50.015123" lon="14.212818" />
    <trkpt lat="50.018332" lon="14.232769" />
    <trkpt lat="50.023485" lon="14.223110" />
    <trkpt lat="50.024117" lon="14.224873" />
    <trkpt lat="50.025753" lon="14.228798" />
    <trkpt lat="50.030383" lon="14.231111" />
    <trkpt lat="50.034793" lon="14.235691" />
    <trkpt lat="50.039255" lon="14.242700" />
    <trkpt lat="50.029165" lon="14.262489" />
    <trkpt lat="50.032492" lon="14.266655" />
    <trkpt lat="50.033055" lon="14.268881" />
    <trkpt lat="50.026211" lon="14.280544" />
    <trkpt lat="50.021725" lon="14.296903" />
    <trkpt lat="50.032324" lon="14.308128" />
    <trkpt lat="50.043630" lon="14.329501" />
  </trkseg>
</trk>
</gpx>

Vzniké GPX si naimportuji do Locusu, pak  pomoci 'Přidat novou trasu & měření' si nechám navigaci spočítat tak, že se na mapě posouvám po jednotlivých průjezdních bodech a navigační příkazy si nechám bod po bodu spočítat. Při vícero průjezdních bodech to je dost pracné.
Zkusil jsem tu tvoji radu, naimportoval GPX, kliknul dole na tlačítko "navigovat po trase". Ale očekávaný výsledek - start v Praze Lužinách, průjezd přes Rudnou, Hostivice, Kladno, cíl Brandýsek nedostanu. Nebo jsem tě špatně pochopil?