Author Topic: Cursor no longer displays information of elements  (Read 435 times)

Offline pere

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Cursor no longer displays information of elements
« on: March 03, 2017, 21:13:46 »
I used to see information displayed when passing the cursor over an element:




For some reason, this is not working any more. I have checked all the settings but I couldn't find what  is causing the issue:



Can anyone help me?
« Last Edit: March 03, 2017, 21:20:36 by pere »
 

Online balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2118
  • Thanked: 60 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: Cursor no longer displays information of elements
« Reply #1 on: March 03, 2017, 21:24:38 »
Hello and wellcome to forum :)

take a lock at your setting:
settings/Maps/Points&Tracks/Points popup content/labels on map >on hover
Locus PRO 3.27.1
 
The following users thanked this post: pere

Offline pere

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Cursor no longer displays information of elements
« Reply #2 on: March 03, 2017, 22:02:14 »
Hi,

Thanks for quick reply. It was not that (I had already set this to on hover)

I ended fixing it clearing the map cache. Strange!
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10277
  • Thanked: 92 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Cursor no longer displays information of elements
« Reply #3 on: March 05, 2017, 13:17:26 »
Hi pere,
when I look on your images in detail, it looks like on second screenshot it different map with different map theme and also no existing POI database. To have points clickable, it's needed to use LoMaps with downloaded point database or use any alternative MapsForge based map but again with attached points database.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 
The following users thanked this post: pere

Offline pere

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Cursor no longer displays information of elements
« Reply #4 on: March 06, 2017, 22:37:01 »
Hi menion,

I noticed the screenshots show a different theme, I was using two different devices. Changing the theme did not make any effect. They are both LoMaps.

Is it possible that the point database got detached or something?
« Last Edit: March 07, 2017, 19:30:03 by pere »