Author Topic: Geocaching4Locus - version 2.0.3  (Read 92712 times)

Offline MartyMcFly89

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Device: LG G3
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #405 on: August 06, 2017, 10:47:05 »
i didn´t get an error message,
but i can´t update a single cache from cache detail screen :-[
updating a complete folder of caches work :)

I don't think it does either. Sure, when updating from a folder, it does not give error ... but it still does nothing. Example - I have there a cache that has been recently archived. But when updating from folder, it looks still active, does not load new logs - in other words, does not work.

At least on my end.
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10148
  • Thanked: 74 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #406 on: August 06, 2017, 18:35:00 »
Hi guys, do you have latest version of G4L add-on? There were some fixes mainly because of problems with latest Beta version. 

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 
The following users thanked this post: Viajero Perdido

Online balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2049
  • Thanked: 54 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #407 on: August 06, 2017, 19:17:50 »
Hello menion
with official PRO and newest GC4L after "update cache"  updated data isn´t visible, usere have to reopen listing to see updates :-[
with BETA and newest GC4L all works for me :)
as you mentioned ;)
thanks
Locus PRO 3.25.5
 

Offline Viajero Perdido

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: Nexus 7 (2013) and Blackview BV6000s, both Android 6.
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #408 on: August 06, 2017, 20:48:37 »
With latest Locus Pro and G4L, on one of my devices I can't activate G4L's live map; it says I need to enable Periodic Updates - even though it IS enabled.

Just tried the Locus beta.  It works.   :)

So I just need to wait for the next full release.  No worries.
 

Offline Viajero Perdido

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: Nexus 7 (2013) and Blackview BV6000s, both Android 6.
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #409 on: September 03, 2017, 02:48:43 »
This problem is back.  Both Locus (non-beta) and G4L are up-to-date as of today.

I don't use G4L day-to-day, but needed to diagnose an unrelated problem, and suddenly noticed, once again G4L doesn't work.  It claims periodic updates are off, but they're actually on.
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10148
  • Thanked: 74 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #410 on: September 03, 2017, 16:21:00 »
Hello, maybe it is just a mess in which version is used by G4L. Quite hard to fix without simulating same issue ( which I was not yet successful ). Maybe if you do not need to use and test Free/Beta version, suggest to remove it and sue only Pro version, it should help for sure.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Viajero Perdido

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: Nexus 7 (2013) and Blackview BV6000s, both Android 6.
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #411 on: September 03, 2017, 17:22:18 »
That seems to have made it work, thanks, but it was odd.

I uninstalled Locus Free/Beta, Ran Locus Pro, asked for the Live Map.  It said "Enabled" but nothing happened.  I tried it a few times; noticed it said a mix of "Enabled" and "You need to sign in" or words to that effect.  So I signed in (took a very long time, but I think that's Groundspeak's fault), and now it's working fine.

Like you say, maybe it was some confusion between G4L and (Pro vs Beta).  And as I said, I rarely use the live map, so if it's only me mentioning it, I wouldn't worry about it.
« Last Edit: September 03, 2017, 17:24:52 by Viajero Perdido »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10148
  • Thanked: 74 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #412 on: September 03, 2017, 17:55:20 »
Oki, perfect. It is little bit complicated problem, because all add-ons have to detect which version is Locus is active. If none is running, API return I think Pro version. But when you later start Free/Beta version, add-ons may not notice this and still try to use once used Pro version. Not yet perfectly solved problem ...
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!