Author Topic: Geocaching4Locus - version 2.0.3  (Read 92949 times)

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2050
  • Thanked: 54 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #390 on: October 21, 2015, 08:45:12 »
Quote
Just some ideas
so create for each idea your "idea" on
http://help.locusmap.eu/
Locus PRO 3.25.5
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 76
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #391 on: April 16, 2016, 22:10:47 »
Hi again,
I can't seem to find whether this has been already discussed but... since some Locus or G4L version (don't know which one, sorry...) it started to show geocache logs in wrong order if the geocache was found by more users on the same day. Simply said, order of logs is totally different than on GC.com listing page. Is this a known issue?
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #392 on: April 17, 2016, 21:44:46 »
Hi Mek,

Unfortunately it's a feature since January 18, 2016. Groundspeak decided to drop time part from log date (because they are not able to work with timezones :o, yes stupid).

Starting Monday January 18th, we’ll be stripping away the time precision and setting the time to be noon of the date, regardless of timezone. This is the approach that has been used historically by geocaching.com. This change will standardize how the date logged parameter is interpreted across all platforms.

So there is no way to guarantee order of logs on all systems and platforms. I guess on website it's ordered by some internal id, whereas Locus Map order it by date (this is more question for Menion).

By the way we had already discussion about time logging here (in czech language)  [en translation].
« Last Edit: April 17, 2016, 21:54:05 by Arcao »
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline Mek

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 76
    • View Profile
    • http://mekweb.eu/?lang=en
  • Device: SGS4Mini
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #393 on: April 20, 2016, 13:31:21 »
Thank you very much for your response, Arcao. Yes, the programmers at Groundspeak are acting like... (you know what). I do programming for a living too and cannot understand this step back, it looks like a serious bug in their system. It's bad there is no workaround. :( And of course, their marketing is trying to sell it as a "feature" (like the "starts with" search on geocache name recently).
Btw. Czech language is OK for me, I am Slovak :)
« Last Edit: April 20, 2016, 13:32:55 by Mek »
Do you like Scrabble? You can play on SKREBL.EU (my personal project) - free, various language versions available!
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2050
  • Thanked: 54 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #394 on: April 24, 2016, 10:22:28 »
Hello Arcao
wrong written word, so use e.g.

or näheste
« Last Edit: April 24, 2016, 10:24:17 by balloni55 »
Locus PRO 3.25.5
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #395 on: April 27, 2016, 11:34:20 »
Please change it here and let me know. I will then push the translation to the top to be present in a next version.
« Last Edit: April 27, 2016, 12:27:00 by Arcao »
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2050
  • Thanked: 54 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #396 on: April 27, 2016, 12:59:45 »
this option depend on filter settings, so i vote on getlocalization for "Nahe Caches"
Locus PRO 3.25.5
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #397 on: April 27, 2016, 13:40:47 »
I pushed it to top :)
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline stef33

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
  • Device: Samsung Galaxy Notes 2
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #398 on: June 23, 2016, 16:49:24 »
Hello,

I just upgraded Locus and Geocaching4Locus and now I am unable to login in Geocaching4Locus.
When I click in Settings/Account/Connection, I get a popup window "Internet access unavailable. Please verify your connection" (translated from french).
Of course, my connection is ok, and I have restarted my phone.
Any idea ?
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10162
  • Thanked: 76 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #399 on: June 24, 2016, 06:47:03 »
Hi,
I noticed yesterday three similar problems. May you please try it today? Looks like a problem on gc.com server, because all seems to work now.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Martin Sloup

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 94
  • Czech, English...
    • View Profile
    • http://arcao.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #400 on: June 25, 2016, 18:39:00 »
Hi,

Sorry for late answer. I tried to sign in a same day as you sent the post and it worked without problem. But it seems Groundspeak has some trouble with servers on their side as menion wrote. Anyway if it happen again, please send the app logs with Preferences -> About -> Send feedback action and I will look on it.
Autor of Geocaching4Locus add-on
 

Offline togtog

  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 181
    • View Profile
Re: Geocaching4Locus - Images Offlinizer
« Reply #401 on: September 13, 2016, 20:43:19 »
I import all my cache with Geocaching4Locus.

Every time I have to again later start Offlinizer to also come to the images.
On my wish list for locus and / or the Geocaching4Locus is high because it always annoys me.

Or I have all the time to do some?
Galaxy S7Edge, Android 7.0

Rechtschreibfehler ? Meine Tastatur ist schuld !
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 10162
  • Thanked: 76 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #402 on: September 19, 2016, 16:01:26 »
Good day togtog,
what exactly annoys you? That you have to always run "GC offlinizer" manually after download of caches? Because loading of images may take really really long time, I consider better to start it later manually when you are sure, for which caches you wants images and you also know that you have enough time to leave device for a while on table.
Anyway feel free to create a new topic on help desk http://help.locusmap.eu/ , if you consider this feature as useful for more users.
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline MartyMcFly89

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
  • Device: LG G3
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #403 on: August 06, 2017, 09:19:06 »
Hello. I have problems updating my geocaches lately. When trying to update cache OR download logs, it gives me error (Unfortunately, Geocachig4Locus has stopped) and nothing is updated, no logs are downloaded.

EDIT: It's been doing for few days now, maybe it's related to the latest update?
« Last Edit: August 06, 2017, 09:22:12 by MartyMcFly89 »
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 2050
  • Thanked: 54 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: Geocaching4Locus - version 2.0.3
« Reply #404 on: August 06, 2017, 09:55:12 »
i didn´t get an error message,
but i can´t update a single cache from cache detail screen :-[
updating a complete folder of caches work :)
Locus PRO 3.25.5