Author Topic: New forum design  (Read 21613 times)

Offline stebu

  • Premium
  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 252
  • Thanked: 1 times
    • View Profile
  • Device: Xcover 2
Re: New forum design
« Reply #15 on: August 27, 2013, 23:09:15 »
use

http://forum.locusmap.eu/index.php?action=unread
Thanks, that looks better!


But still doesn't solve the automatic forwarding to search from this URL?
 

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3506
  • Thanked: 23 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SGS5m (4.4.2 root), SGTab10.1 (4.0.4)
Re: New forum design
« Reply #16 on: August 27, 2013, 23:17:32 »
hmm, sorry i don't know this problem.
Maybe a  browser problem?

edit
No problem with your link on Firefox, Chrome and IE.

edit
Do you using an old favorite ink in your browser?
replace it.
« Last Edit: August 29, 2013, 12:27:13 by gynta »
 

Offline ta-ka

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 238
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
  • Device: SGNote2, SGNoteEdge
Re: New forum design
« Reply #17 on: August 28, 2013, 08:03:36 »
May I ask to display current time somewhere on forum screen with the same time zone of the time of posts?
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 1839
  • Thanked: 39 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: New forum design
« Reply #18 on: August 28, 2013, 19:48:30 »
Quote
i also noticed while quoteing in the end of quote the "/" is missing

sorry for replay these question, since now i have no other solution as to paste in the backslash manualy :-[
Also i want to place the attached picture inline and not at the end of the post, if there are more pictures attached the overview depending on the text will be much better
Locus PRO 3.22.2
 

Offline voldapet

  • Administrator
  • Padavan of Locus
  • *****
  • Posts: 416
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: New forum design
« Reply #19 on: August 29, 2013, 07:37:07 »
It's possible but very complicated
- place image as attachment in new post and copy URL of attchment
- edit post again and place inline image based on copied URL

Did anybody find other solution? Maybe some plug-in...
 

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3506
  • Thanked: 23 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SGS5m (4.4.2 root), SGTab10.1 (4.0.4)
Re: New forum design
« Reply #20 on: August 29, 2013, 12:21:28 »
Quote
i also noticed while quoteing in the end of quote the "/" is missing[/quote
No problems here whith the quote slash. A browser problem?

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New forum design
« Reply #21 on: August 29, 2013, 13:13:40 »
This seems to be quite a problem. This SMF forum generally do not support inline attachements and seems that all plugins are already malfunction ...



I'm in this post testing usage of external service, postimage.org, which seems to work nice. So it's one alternative ...
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline balloni55

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 1839
  • Thanked: 39 times
    • View Profile
  • Device: Motorola G3 MM 6.01, SGS2 CM14 7.1
Re: New forum design
« Reply #22 on: August 29, 2013, 13:25:08 »
Quote
i also noticed while quoteing in the end of quote the "/" is missing[/quote
No problems here whith the quote slash. A browser problem?
Hi gynta,
thanks for your answer,
the normal quote is now ok, but as you can see in my postet screenshot yesterday the backslash was missing, i do not understand ???
But if you do a fullquote with "insert quote" on the right side of an post, the quote doesn t end and the written text seems also be a quote. See your answer and also this post
Locus PRO 3.22.2
 

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3506
  • Thanked: 23 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SGS5m (4.4.2 root), SGTab10.1 (4.0.4)
Re: New forum design
« Reply #23 on: August 29, 2013, 16:14:39 »
Quote
i also noticed while quoteing in the end of quote the "/" is missing[/quote
No problems here whith the quote slash. A browser problem?
Hi gynta,
thanks for your answer,
the normal quote is now ok, but as you can see in my postet screenshot yesterday the backslash was missing, i do not understand ???
But if you do a fullquote with "insert quote" on the right side of an post, the quote doesn t end and the written text seems also be a quote. See your answer and also this post

test

edit
strange :)
but the error was(is) in my first positng...
my fault - i think

« Last Edit: August 29, 2013, 16:18:21 by gynta »
 

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3506
  • Thanked: 23 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SGS5m (4.4.2 root), SGTab10.1 (4.0.4)
Re: New forum design
« Reply #24 on: August 29, 2013, 16:17:00 »
This seems to be quite a problem. This SMF forum generally do not support inline attachements and seems that all plugins are already malfunction ...



I'm in this post testing usage of external service, postimage.org, which seems to work nice. So it's one alternative ...
bad solution...

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New forum design
« Reply #25 on: August 29, 2013, 16:35:17 »
why? because of dependency on 3rd party page? Hmm seems there is no better for this forum
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3506
  • Thanked: 23 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SGS5m (4.4.2 root), SGTab10.1 (4.0.4)
Re: New forum design
« Reply #26 on: August 29, 2013, 18:25:37 »
Quote
why? because of dependency on 3rd party page?
yep - but better than nothing...


btw.
this email forward is not very helpful without an url insert:
« Last Edit: August 29, 2013, 18:28:03 by gynta »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New forum design
« Reply #27 on: August 29, 2013, 18:34:45 »
ah "email" is nice ... Peter? :)
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline voldapet

  • Administrator
  • Padavan of Locus
  • *****
  • Posts: 416
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: New forum design
« Reply #28 on: August 30, 2013, 11:21:48 »
...let's try it now :)
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New forum design
« Reply #29 on: August 30, 2013, 11:29:45 »
now it's in subject, better :). But without link to topic, it's still quite useless. Hmm I think better is to remove it then fight with it because same feature is already above every topic under button "Send this topic"
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!