Author Topic: [Overlay] Google Traffic Overlay  (Read 1819 times)

Offline brotbuexe

  • Premium
  • Apprentice of Locus
  • **
  • Posts: 148
    • View Profile
[Overlay] Google Traffic Overlay
« on: August 01, 2013, 17:55:43 »
Original from jusc: viewtopic.php?f=27&t=3032

Code: [Select]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<providers>
      <provider id="11701" type="0" visible="true" background="-1">
      <name>Overlays</name>
      <mode>Google Traffic</mode>
      <area></area>
      <url><![CDATA[http://mts{s}.google.com/vt?hl=de&src=app&lyrs=traffic&x={x}&y={y}&z={z}&style=15]]></url>
        <serverPart>0;1</serverPart>
      <zoomPart>{z}-8</zoomPart>
      <zoomMin>8</zoomMin>
      <zoomMax>23</zoomMax>
      <tileSize>256</tileSize>
      <attribution><![CDATA[(c)2011 Google - Map data (c)2011 Tele Atlas]]></attribution>
      <extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1]]></extraHeader>
      <extraHeader><![CDATA[Referer#http://maps.google.com/]]></extraHeader>
   </provider>
</providers>

You should go into map manager, click on icon right from this overlay and use "set valid for" to make sure you get the current data.
[attachment=0:3rvgux32]Screenshot_2013-08-01-17-52-14.jpg[/attachment:3rvgux32]
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline john_percy

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 378
  • Thanked: 15 times
    • View Profile
  • Device: MotoG
Re: [Overlay] Google Traffic Overlay
« Reply #1 on: September 16, 2013, 10:59:06 »
Hint: Set "Valid for" to 0 hours
 

Offline ppiter

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: [Overlay] Google Traffic Overlay
« Reply #2 on: July 22, 2016, 11:43:44 »
Das Traffik Overlay funktioniert leider nicht mehr. WeiƟ jemand, was man da anpassen muss?
danke Jochen
 

Offline john_percy

  • Padavan of Locus
  • ***
  • Posts: 378
  • Thanked: 15 times
    • View Profile
  • Device: MotoG
Re: [Overlay] Google Traffic Overlay
« Reply #3 on: July 22, 2016, 23:40:18 »
Use M******n:
Code: [Select]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <providers>
<provider id="80300" type="0" visible="true" background="-1">
      <name>Overlays</name>
      <mode>Traffic - M******n</mode>
      <countries>Europe</countries>
      <url><![CDATA[http://map{s}.viam******n.com/map/mapdirect?map=viam******n&z={z}&x={x}&y={y}&format=png&version=201503191157&layer=traffic&locale=default&debug_pattern=.*]]></url>
      <serverPart>1;2;3</serverPart>
      <zoomPart>{z}-8</zoomPart>
      <zoomMin>16</zoomMin>
      <zoomMax>28</zoomMax>
      <tileSize>256</tileSize>
      <extraHeader><![CDATA[Referer#http://www.viam******n.de/]]></extraHeader>
      <extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/21]]></extraHeader>
  <usage>overlay</usage>
</provider>
</providers>
Edit: Out of respect for terms of use, I have obfuscated the url and the name
« Last Edit: July 25, 2016, 12:54:43 by john_percy »
 
The following users thanked this post: gynta

Offline TrulloF

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Thanked: 4 times
    • View Profile
  • Device: Xperia Z1 Compact
Re: [Overlay] Google Traffic Overlay
« Reply #4 on: July 23, 2016, 19:40:35 »
Or use similar traffic data from other source:   

<provider id="10861" type="0" visible="true" background="-1">
      <name>Traffic Overlay</name>
      <mode>Traffic - Overlay</mode>
      <countries>World</countries>
      <url><![CDATA[https://map{s}.mappy.net/map/1.0/slab/traffic/256/{z}/{x}/{y}]]></url>
      <serverPart>1;2;3;4</serverPart>
      <zoomPart>{z}-8</zoomPart>
      <zoomMin>8</zoomMin>
      <zoomMax>28</zoomMax>
      <tileSize>256</tileSize>
      <attribution><![CDATA[]]></attribution>
      <extraHeader><![CDATA[Referer#http://en.mappy.com]]></extraHeader>
      <extraHeader><![CDATA[User-Agent#Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0]]></extraHeader>
      <usage>overlay</usage>
   </provider>   
« Last Edit: July 25, 2016, 14:02:28 by TrulloF »
 
The following users thanked this post: gynta

Offline gynta

  • Global Moderator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 3503
  • Thanked: 23 times
    • View Profile
    • Locus live tracking service
  • Device: SGS5m (4.4.2 root), SGTab10.1 (4.0.4)
Re: [Overlay] Google Traffic Overlay
« Reply #5 on: July 24, 2016, 00:48:19 »
In consideration and respect of "the terms of use" (Google, viamichelin, TomTom) please mask some company name parts but feel free, to share your private scripts via PM. Thanks for understanding.

edit
 thx guys!
« Last Edit: July 25, 2016, 15:01:36 by gynta »