Author Topic: turn on display on waypoint  (Read 1610 times)

Offline berkley

  • Premium
  • Master of Locus
  • ****
  • Posts: 900
    • View Profile
  • Device: 1+1, N7
turn on display on waypoint
« on: July 06, 2013, 22:34:06 »
Quote from: "Tusor"
A collegue of mine had an Nokia N8 with an outdoor navigation software which turned on the display whenever a new waypoint came near.

Very nice feature!!!



Mod:
spit topic.
orig thread from
viewtopic.php?f=10&t=3178&p=21680#p21653
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Search before posting!!!
XDA Orbit, HTC Touch HD, SGS1, SGS2, Nexus S, S4 Active, OnePlus One, Innos D6000
OnePlus X
 

Offline Tusor

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: New GPSies Cue Sheet function and Locus
« Reply #1 on: July 08, 2013, 06:31:30 »
Quote from: "berkley"
Very nice feature!!!
Definitely. And I think Android has all the possibilities to enable this feature. For instance, I use GTasks as ToDo-App. It's notifications are placed infront of the lock screen and switch on the display. That's the behaviour I would like Locus to do.
« Last Edit: July 08, 2013, 08:16:32 by Tusor »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New GPSies Cue Sheet function and Locus
« Reply #2 on: July 08, 2013, 08:11:23 »
hmm you won't believe me, but I already spend on searching for a way how to programmatically turn on a screen, more then few hours and without success. So in case of Locus, it's not a problem of lazyness etc. but for me a problem if inability to do it... for now :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Tusor

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: New GPSies Cue Sheet function and Locus
« Reply #3 on: July 08, 2013, 08:18:31 »
Quote from: "menion"
hmm you won't believe me, but I already spend on searching for a way how to programmatically turn on a screen, more then few hours and without success. So in case of Locus, it's not a problem of lazyness etc. but for me a problem if inability to do it... for now :)

Hi Menion,
sorry when it sounded like I wouldn't believe you this. I know how many features you developed. Maybe you can ask the guys from GTasks for a hint how they managed it?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: New GPSies Cue Sheet function and Locus
« Reply #4 on: July 08, 2013, 09:25:10 »
nono, it do not sound like this, it was just a "phrase" :)

if GTask turn on screen only if dialog with some notification appear, in this way I was also able to do it in Locus. But problem was dialog that remain on screen and all this looks quite weird in the end. I'll give it time, and I'm sure, any solution will occur
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!
 

Offline Tusor

  • More than Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: New GPSies Cue Sheet function and Locus
« Reply #5 on: July 08, 2013, 09:31:05 »
That sounds OK. If you need anyone for testing, just ask.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
 

Offline menion

  • Administrator
  • Professor of Locus
  • *****
  • Posts: 9865
  • Thanked: 43 times
    • View Profile
    • http://www.asamm.com
  • Device: SGS7
Re: turn on display on waypoint
« Reply #6 on: July 11, 2013, 09:07:34 »
ehm .. implemented :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Guest »
Ideas, wishes, problems
Advanced topics, public discussion, sharing of knowledges, testing beta versions: you're here!